- بازدید: 10310
برپوش فلورسنس:
ساخته شده از مواد فلورسنت. برپوش فلورسنس را در معرض نور قرار دهید. زمانی که برپوش در محیطی تاریک قرار بگیرد از خود نور سبز رنگی تولید می کند و مانند یک صفحه LED نورانی می شود.
۶ ساعت ماندگاری:
مدت زمان تششع برپوش های فلورسنس به شدت نور تابیده شده بر برپوش و مدت زمان قرار گرفتن در معرض نور وابسته است. در حالتی که نور مناسب به برپوش بتابد و مدت زمان آن کافی باشد برپوش به مدت ۶ ساعت نورانی باقی خواهد ماند.
مشخصات محصول
برپوش فلورسنس از 2 لایه با جنس پلی کربنات ساخته شده است. لایه زیرین برای چسبندگی بهتر و دوام بیشتر استفاده می شود، البته ویژگی موثر این لایه باعث شده است تا در هنگام جدا کردن برپوش از سطح به هیچ عنوان اثری بر روی آن باقی نگذارد. همچنین دولایه بودن محصول مقاومت در برابر ضربه را بالا می برد.
تمامی قطعات به دقت طراحی شده اند و بارها مورد آزمایش قرار گرفته اند. در ساخت برپوش های ماهوت از تکنولوژی برش با لیزر و دقت ۰/۰۱ میلیمتر استفاده شده است.
برپوش های ماهوت ساختاری متفاوت از برچسب های مورد استفاده در بازار دارند. در هنگام نصب اگر خطایی رخ داد می توانید برپوش را از پشت گوشی هوشمند جدا کرده و مجددا آن را به شکل صحیح نصب کنید. همچنین دستورالعمل نصب تصویری همراه محصول می تواند خیال شما را در استفاده از محصول راحت کند.
.
در صورت رعایت دستورالعمل های نصب و جدا کردن می توان بارها برپوش های ماهوت را جدا کرد، برای مدتی نگاه داشت و مجددا از آنها استفاده کرد. تعداد دفعاتی که می توان برپوش را مجدد استفاده کرد به ۲ عامل بستگی دارد. ۱. جنس پشت گوشی ۲.مدت زمان ماندن برپوش بر پشت گوشی هوشمند
بررسی علمی
فلورسنت چیست؟
همه مواد معدنی توانایی بازتاب نور را دارند و به همین دلیل چشم انسان قادر به دیدن این مواد است. اما برخی از مواد معدنی خاصیت فیزیکی منحصربفردی دارند که آنها را متمایز از سایر مواد معدنی می کند. این خاصیت منحصر بفرد، فلورسنس ( fluorescence ) نامیده می شود. مواد معدنی دارای این خاصیت می توانند مقدار کمی نور را ذخیره کرده و بعدا مقدار کمی از آن را به صورت تششع، با طول موجی متفاوت و به مرور زمان از خود ساطع کنند. تغییر طول موج باعث می شود نور ساطع شده از این ماده در چشم انسان رنگی دیگر (سبز) دیده شود. تغییر رنگ مواد دارای فلورسنت زمانی به اوج زیبایی خود می رسد که آنها را در تاریکی نگاه کنید.
فلورسنت در نگاه نزدیک
فلورسنت زمانی فعال می شود که بویسله طول موج مشخصی از نور مورد تابش قرار بگیرد. UV، اشعه ایکس و تششعات کاتدی از جمله امواجی هستند که خاصیت فلورسنتی را بر می انگیزند البته این امواج در نور مرئی نیز وجود دارند مانند نور خورشید یا چراغ های داخل ساختمان. این تششعات تعداد قابل توجهی از الکترون های درون ساختار اتمی ماده فلورسنت را به جنب و جوش وا می دارند. این الکترون های برانگیخته شده موقتاً به مدار بالاتر ساختار اتمی جهش می کنند. حال زمانی که الکترون ها می خواهند به مدار اصلی خود بازگردند مقدار بسیار کمی انرژی به صورت نور تولید می شود. این نور تولید شده را فلورسنس می نامند. طول موج نور ساطع شده از مواد فلورسنت معمولاً به طور قابل توجهی با نور مرئی تفاوت دارد. این موضوع تغییر رنگی قابل توجه در ماده ایجاد می کند. اگر ماده به طور مستمر در معرض طول موج مشخصی از تششع مورد نیازش قرار بگیرد تابش آن می تواند برای همیشه ادامه پیدا کند.